22.7.2011

I've had the time of my life! PART 3

Eastbourne oli kaupunki, jossa vietimme enimmäkseen aikaa ja siellä asuimme isäntäperheessä. Paljon erilaisia kauppoja, elokuvateatteri ja paljon muuta hauskaa. Kouluun kesti kävellä noin puoli tuntia ja kaupat oli noin 10 minuutin kävelyn päässä :) Tosi hauskaa oli viettää siellä melkein koko loma! Tulee ikävä sitä kaupunkia<3
Eastbournessa mä maistoin fish and chips (Englantilainen suosituin ruoka) ja kaikkia mahdollisia ruoka, salaatista jäätelöön :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kävimme kaksikerroksisessa bussissa ajelemmassa Beach Headilla. Se on paikka, jossa näkyy koko Eastbourne ylhäältäpäin ja koko meri. Tosi kaunista!!! Ja jyrkänne oli tosi jyrkkä, jos sinne putoaa niin siinä menisi henki. Mutta onneksi kaikki jäi henkiin :) Oli tosi kivaa!
 Tämä oli tässä tältä päivältä, huomenna mun mielestä tulee kaikkein kiinnostavin postaus: Summeranza! Jos ette ymmärtäneet mitä toi tarkottaa niin lukekaa huomenna mun blogi ;) 
 
                         xoxo                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti