3.11.2012

SAY YES

Nonni nyt on kaikki messut käyty läpi ;)) 

Kauneus-ja terveysmessut:


Kirja-ja ruokamessut:

ja Digie-, HiFi-, Board- ja Skie expo messut:

                                                                                                                                          xoxo

3 kommenttia:

  1. Alotin sun blogin lukemisen ja tässä pari kysymystä johon toivoisin sinulta vastauksen. Ymmärrän toki jos et halua vastata johonkin :)

    Aikaisemmista postauksista päätellen, olet käynyt Fashion Model agencin kurssin. Koska kurssi maksaa, minua kiinnostaisi oletko saanut toimistolta palkallisia töitä (joista yht. rahaa kurssimaksun verran)? Millaisia työsi ovat olleet ja oletko työskennellyt joillekkin isoille asiakkaille(lehdet, Anttila yms. vaatemerkkien muotinäytökset)? Oletko tehnyt töitä vain suomessa suomalaisten kannsa?

    Olisin erittäin kiitollinen jos vastaisit edes johonkin edellä mainituista kysymyksistä :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Ihanaa, kun luet mun blogia!!! Aivain oikein oon käynyt FMA:n mallikursseilla. Oon saanut töitä tarpeeksi. Esimerkiksi juuri ilmestyi New Look lehti ja olen sen kannessa. Olen tehnyt paljon näytöksiä esim. Cruel Agelle, Bianco Foot wearille, Serpentiinille... en muista kaikkia, on paljon muutakin :) Tällä hetkellä teen töitä vain Suomessa, koska olen iältäni liian nuori ulkomaille ja vanhemmat ei halua päästää mua (oon saanut tarjouksia ulkomailtakin) ja tuosta palkasta... ihan tarpeeksi saan, en halua julkisesti kommentoida mitään :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksista ja ymmärrän ettet halua palkasta kertoa :)

    VastaaPoista